Google Adwords

Nethit tarjoaa Google Adwords hakukonemainontaa yhtenä markkinointipalveluna. Mainonta suoritetaan Googlen hakukoneverkostossa. Sen perusidea on, että potentiaaliselle asiakkaalle, joka on tehnyt haun yrityksen palveluihin tai tuotteisiin liittyvällä hakutermillä, näytetään mainos.

Mainosnäyttö ei maksa mitään, mutta mainoksen klikkaaminen kuluttaa mainosbudjettia hakusanasta tarjotun hinnan verran. Mainosbudjetti määritetään yleensä päiväkohtaiseksi, jolloin kuukaudessa käytettävä budjetti on esimerkiksi 50 € * kuukaudessa olevien päivien määrä. Hakukonemarkkinointi on kustannustehokasta ja sen tehokkuus on täysin mitattavissa oleva kanava.

Hakukonemarkkinointi on tehokas työkalu niin kokeneemmalle, kuin uudellekin verkkokauppiaalle. Uudelle kauppiaalle suurin etu hakukonemarkkinoinnissa on se, että verkkokauppaan saadaan heti alkuvaiheilla ohjattua oikeaa liikennettä. Yleensä liikenne on verkkokaupan alkuvaiheilla vähäistä, koska verkkokauppa ei ole vielä optimoitunut maksuttomiin hakutuloksiin, tai kaupalla ei vielä ole tarpeeksi tunnettuutta.
Nethit on ansainnut virallisen Google Partner -tunnuksen. Google Partnerit ovat toimistoja, jotka Google on sertifioinut hallinnoimaan AdWords -tilejä. Google Partner -tunnus osoittaa, että yrityksen talous on kunnossa, yrityksen asiakkaat ovat tyytyväisiä ja yritys noudattaa Googlen parhaita käytäntöjä. Partner-kumppanit ovat myös sitoutuneita noudattamaan Googlen kolmansia osapuolia koskevia sääntöjä.

Markkinointipalveluista nethit veloittaa asiakkaalta markkinointisopimuksessa määritellyn hinnan, perustuen joko tuotteen hintaan tai tuntihinnoitteluun. 

Neuvontapalvelut kuuluvat kehityspalvelusopimuksen piiriin ja ovat täten asiakkaalle maksuttomia.