Fonecta 02Pro -asiakaspalvelu

Ulkoistettu puhelinpalvelu - Helpota arkeasi 02 Pro avulla

Tee työpäivistäsi tehokkaampia keskittymällä yhteen asiaan kerrallaan - voit vastata asiakkaiden yhteydenottoihin kootusti kun sinulle sopii, sillä saat reaaliaikaiset tiedot hoitamistamme yhteydenotoista. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, saat sen käyttöösi jopa seuraavaksi päiväksi. Voit valita vastaammeko kaikkiin puheluihisi tai esimerkiksi vain silloin, kun et itse vastaa 15 sekunnin kuluessa.

Assistentti hoitaa yritykseesi tulevat puhelut ohjeidesi mukaan: ottaa vastaan tarjouspyynnöt, varaa ajan palveluihisi ja vastaa asiakkaidesi kysymyksiin. 02 Pro palvelu on täysin luotettava - kaikki yhteydenotot käsitellään aina asiakkaittesi yksityisyyttä kunnioittaen ja noudattaen Suomen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyviä tietosuojaperiaatteita.

Voit milloin tahansa muuttaa ohjeistusta, joiden mukaan puheluihin vastataan - voit antaa vaikkapa lomasi ajaksi normaalista poikkeavat ohjeet. Voit myös määritellä palvelun puhelurajan, jonka ylittyessä saat viestin. Näin pysyt ajantasalla siitä, kuinka paljon puheluita olet saanut kuukauden aikana ja näet, olisiko pakettia syytä vaihtaa.

Markkinointi ja mainonta:

Analytiikka:

  • Google Analytics -analytiikka
  • Snoobi -analytiikka
  • Frosmo -A/B testaus
  • AdForm

Kolmansien osapuolien liittymät